top of page

TAKTIL MASSAGE OCH KLASSISK MASSAGE

KLASSISK MASSAGE
Den svenska klassiska massagen är en  friskvårdande massage av hela kroppen. Genom olika grepp, knådningar, glidningar och tryck hjälper den till att lösa upp spänningar i muskulaturen samtidigt som den främjar flöde och cirkulation i kroppen. Massage och beröring stimulerar lugn- & rosystemet och ger en avslappnande känsla i kropp och sinne.
Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i tex. axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massage är ett bra komplement för att reducera och hantera effekter av stress, sorg, och andra obalanser i livet.

 

TAKTIL MASSAGE
Taktil massage är lugnare och mjukare respektfull beröring av nästan hela kroppen. Massagen utförs med långsamma, rytmiska och lätta rörelser som varvas med stunder av stilla beröring. Beröring påverkar hormonsystemet positivt och aktiverar utsöndring av Oxytocin. Behandlingen främjar därmed lugn- & rosystemet samt trygghetssystemet, och är ett fint komplement vid hantering av stress, ångest eller effekter av trauma.
Taktil behandling är en massageform som används och rekommenderas av vården vid vissa hälsotillstånd, efter operationer, i slutskede av livet eller vid andra livssituationer präglad av hög stress. Behandlingen skapar en känsla av trygghet och lugn, vilket främjar upplevelsen av ökat välbefinnande, positiva tankar, mindre oro eller ensamhetskänsla, och stärker känslan av inre frid.

 

 

Behandlingarna utförs av Jenni Enigk 

Priser inkl. moms

30 min 750 kr

45 min 850 kr

60 min 950 kr

Kontakta oss för bokning eller mer info

bottom of page