TRÄFFA VÅRA LÄRARE

Kerstin.jpg

Kerstin

Kerstin undervisar i Hathayoga, Vinyasa, Yin och Restorative.

 

Det viktigaste för Kerstin är att Yogasalen är ett tryggt rum och en plats dit man kan längta. Tillsammans med andra kommer insikten om att vi är inte ensamma utan gör alla den här resan tillsammans. 

Sofia Kingstedt von Corswant.jpeg

Sofia

Sarah.jpg

Sarah

CARINA-SCHUTT.jpg

Anna-Lena McDaniel

Jan Lundstrom.jpg

Carina

Jan

Nenne Folkeson.jpg

Nenne

Ted_edited_edited_edited_edited_edited_e
Tindra 2.jpeg

Tindra

Tindra heter jag. Älskar yoga och har utbildat mig i Sverige, Norge och Bali. Med inriktning Ashtanga, Hatha, vinyasa och yinyoga.

Jag älskar yoga och yogafilisofin.

Alla kan yoga! Yoga är meditation.

Att släppa taget om allt utanför. Vända uppmärksamheten inåt och andas. Att finna din nivå utifrån dagsformen och hur din kropp är skapad. Du är fantastisk, precis såsom du är.

På studion undervisar jag idag vinyasa 2. Älskar flöden. Balansen mellan mjukt och starkt. Kryddat med utmaningar.

Förutom yoga så älskar jag träning. Vandring i naturen och har på äldre dagar funnit en passion för balett!

Martina 1.JPG

Martina

Min lärarutbildning kommer från Yogaworks i USA (500 RYT). Jag har en stor passion för asanas och linjering och den terapeutiska effekten av yoga. Mitt sätt att undervisa är enkelt men tydligt, inspirerat av Iyengar och Ashtangayoga och inkluderar rörelse med andetag, medveten sekvensering, individuell modifiering och justering, kroppsnärvaro och andning.

 

Jag studerar kontinuerligt med olika lärare för att hålla mig inspirerad.

Victoria Lilly Pic (2).jpg

Ted

Victoria

Chung-Mei

Min lärarutbildning kommer från Yogaworks i USA (500 RYT). Jag har en stor passion för asanas och linjering och den terapeutiska effekten av yoga. Mitt sätt att undervisa är enkelt men tydligt, inspirerat av Iyengar och Ashtangayoga och inkluderar rörelse med andetag, medveten sekvensering, individuell modifiering och justering, kroppsnärvaro och andning. Jag studerar kontinuerligt med olika lärare för att hålla mig inspirerad.

Victoria is trained in Somatic Movements & Yoga, and is an iRest certified Meditation teacher currently deepening her studies in Somatic Movement and Psychic Mediumship.

 

This practice has been with me for over 2 decades now, and is continuously moving and evolving in a beautiful way. I am especially inspired by Spiritual enquiry with Adyashanti and the wisdom of non-dualism teachings & self-enquiry with Richard Miller. I am also very influenced by the work of Scaravelli, Somatic Movement and Intelligent Yoga, and a vast array of Meditation teachers and philosophers.